boss

gresim cand noi, cand drumul

mai un gol daca marcam, victoria era a noastra

Leave a comment


doar ca am facut stop cadru fix cand eram cu mingea pe poarta. si am stat si ne-am uitat ca niste oameni mari si prosti ce suntem cum nu o sa ajungem la scorul final al meciului. pentru acea frica idioata ca poate mingea nimerea in bara.

astfel, “totul e bine cand se termina cu bine” s-a actualizat: totul e bine cand se termina. si daca totul e doar apa curgatoare sub un pod, ar fi vital sa inotam cu al dracului de multa maiestrie, dat fiind faptul ca de cele mai multe ori se intampla sa nu avem loc pe podul ala. in caz contrar, fiecare gura de apa ajunsa direct in plamani nu ne cladeste mai puternici si mai inalti. nici macar nu ne invata sa ne punem peretii la inaintare si sa ne imbracam in fortarete. e mai mult ceva in genul ana a lui manole. ne ingroapa pe noi in ziduri.

dar oricum ar fi, ar trebui sa retinem si sa ne scriem in fiecare zi pe foaie ca oamenii nepasatori dau sfaturi de cacat, ca o suma algebrica dupa care calculezi un om presupune si plusuri si minusuri, ca verdictele nu se dau in absenta inculpatului, ca virgule reusim sa fim toti unii pentru altii. punct si capat de linie aproape niciodata. ca daca mergem pe partea ciudata a strazii n-ar trebui sa ne mire ca dam peste ratati, ca daca ne acoperim cu zapada alba si curata, vin tampitii sa faca oameni de zapada peste noi.  ca “nimic, niciodata” nu e nicicand o varianta buna. dar uneori e singura pe care o intelegem. ca atunci cand ajungem sa vedem lucrurile doar in alb si negru, ne lipseste prea multa materie cenusie. si abia aici incepe tragedia.

Advertisements

Author: drinkonlyvodka

deeply superficial

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s