boss

gresim cand noi, cand drumul

vom muri toti gonind pe sensuri interzise

Leave a comment


“daca stati sa va ganditi, nimeni nu inchide un pasaj auto din cauza mortii unui individ. inca mai puteti trece peste locurile unde a murit james dean, jayne mansfield ori jackson pollock. grace kelly. ernie kovacs. moartea e un eveniment tragic, dar oprirea circulatiei e considerata intotdeauna o infractiune mult mai grava.”

tot ce reusesc sa inteleg despre mine zilele astea e ca mi-am pierdut rabdarea. si de aici si toti ceilalti demoni aparuti ca bonus. cum ar fi faptul ca nu mai folosesc majuscule cand scriu un nume. ca ii aliniez pe toti in fata mea si tot ce pot sa le spun e: tu nu, tu nu, tu nici macar atat. sau faptul ca ma apuc uneori sa alerg de nebuna cu bratele deschise pe drumurile in lucru ale altora. drumuri nemarcate cu galben, de altfel. sau ca nu intreb vreodata “si cu mine cum ramane?”. sau ca nu mai arat vreo lacrima (ne inchinam adanc pe aceasta cale celui care a inventat ochelarii de soare).  sau ca bufnesc in ras ca nesimtita cand mai aud pe vreunu ca ma iubeste dupa doi ani. sau ca peste inca trei noi o sa facem copii.

mnu. nici una, nici alta. pentru ca pur si simplu nu ne mai putem suprapune. congruenti si in acelasi plan alfa n-o sa mai fim niciodata. asta ar trebui sa stea in loc de biblie la capetele unora: fa tot ce poti, da tot ce ai cat inca mai conteaza. serenadele la capul mortului n-au inviat pe nimeni.

dar la dracu, mereu ne apucam sa mestecam mai mult decat putem inghiti si de-aia ajungem sa ne scuipam pe strazi cu ramasite. sa ne lipim gumele de mestecat pe peretii altora. sa punem furculitele jos cand nu era cazul si sa fugim la baie pentru ca ni se face greata.

deci cam asa e. sa parchezi pe loc interzis e un fel de greseala mai mica care te scuteste de altele mai mari. cum ar fi sa continui sa gonesti pe contra sens. si iminentul accident e doar momentul ala: sfarsitul a ceea ce ne dorim sa dureze o vesnicie.

Advertisements

Author: drinkonlyvodka

deeply superficial

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s