boss

gresim cand noi, cand drumul

wish you were here inseamna doar pink floyd

11 Comments


intro

Oricine o să-ți spună că nu marile nenorociri te termină. Nu, iar dacă ar fi vorba de vreo invazie a unor extratereștri neprietenoși sau a unor zombie carnivori, probabil majoritatea indivizilor o să pună mâna pe pălărie și pe paltonul din cui și o să meargă să se bage la bătaie. Până și un cutremur oarecare sau vreun incendiu în pădure e o schimbare de ritm. Însă ce te termină încet sunt tichetele de parcare. Mâncarea stricată din frigider. Hainele murdare de la fundul coșului de rufe care n-au mai văzut lumina zilei din 1995. Odată ce lași belelile astea mărunte să se adune, ești terminat. (PALAHNIUK)

urasc masinile albe cum urasc becurile aprinse cand vreau sa dorm. sau sunetul masinii de gunoi dimineata. florile de plastic. sau toate florile care nu sunt floarea soarelui sau maci. galben. rosu. verdele meu. urasc casa asta in care e mereu frig. imi urasc puloverele iernii trecute. si pielea mea neuniform bronzata. si toate fulgerele pe care le-am ratat. urasc palma aia primita cand n-am meritat-o. si pe boul care in secunda doi mi-a zis ca-i pare rau. si pe mine ca-l iubeam la vremea aceea si el n-a inteles nimic din asta.

e mult mai usor sa urasti decat sa iubesti. pentru simplul motiv ca nu astepti sa fii urat inapoi. si aia cu dragostea neconditionata e un mare bullshit la fel cum e prima doza gratis. pentru a doua sigur vei plati.

later edit: si toate cuvintele alea mari care nu inseamna nimic. gen te iubesc

Advertisements

Author: drinkonlyvodka

deeply superficial

11 thoughts on “wish you were here inseamna doar pink floyd

  1. “e mult mai usor sa urasti decat sa iubesti. pentru simplul motiv ca nu astepti sa fii urat inapoi” Dar nu e la fel de intens…nu e la fel de frumos…

    • o doamne, stiu, nu e la fel de romantic. ce sa-i faci. e plina viata de nuante. faci dragoste sau sex, urasti, iubesti, totul tine de a se misca ceva in tine. mai intens sau nu. mai frumos sau nu. doar stana de piatra sa nu fim.

  2. cica la a doua se plateste si pentru prima defapt. cine crede pe bune, ca pe prima nu o plateste, sa se linisteasca si sa dea cu apa pe fata.

  3. wish you were here inseamna si rednex

  4. ar trebui sa asculti asta http://www.youtube.com/watch?v=WD7NXzmXMqk apoi nu m-as arunca in bratele absolut vodka, desi ma indoiesc ca bei:).mai degraba russian standard platinum:)

  5. Mult mai usor decat sa urasti e sa fii indiferent. Abia daca transpiri un pic…

  6. si toate cuvintele alea mari care nu inseamna nimic. gen te iubesc

    nu pot decat sa te felicit pt ce ai spus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s