boss

gresim cand noi, cand drumul

Sa va fie frica de viata, ca de moarte n-aveți de ce

1 Comment


Sa va fie frica de zgomot,  nu de liniște.  De oameni care au mereu dreptate,  de curajoși și voluntari sa dreagă tot,  sa fie bine,  noi știm cel mai bine,  haideți sa ne unim forțele, împreună putem reuși,  faceți și voi ca noi,  totul va fi bine.  Va fi o pula. 
Sa va fie frica de cei care nu vad nuanțele,  care se aud doar pe ei,  care nu citesc decât mesaje pe telefon,  care sunt deștepți, cei mai deștepți, lasă că îți arat eu cum se face.  Să-i arăți lu mă-ta.  Ăștia la un moment dat vor rata un rosu important la semafor.

De cei încercați,  de cei cu experiență, de cei trecuți prin viata,  de cei care îți explica cum nu se amesteca alcoalele,  cum nu se injura,  cum se cresc copiii,  cum se fac cele mai bune oua poșate,  care e treaba cu masonii,  sistemul,  Trump,  Le Pen,  Kardashian,  de ce a murit Cohen, cum e ultimul lui album,  de cine s-a mai despărțit Gigi Hadid.  Toooooot,  tot știu ei.  Ăștia o vor fute cândva iremediabil. Eventual sa fiți prin preajma, de amuzament. 

De cei care încă va întreabă vai,  dar când faci un copil? Nu știu,  hai fa-mi-l tu.  Când ne căsătorim,  când divortam,  ți-a mai crescut salaru,  poate îți schimbi mașina,  dacă faci copil trebuie una mai mare.  Contabili de-ăștia de scară de bloc.

De cei alunecosi,  mereu zâmbăreți și amabili, cu sufletul ca pojghita sleita de pe supa rece. Ți-e și greata sa închizi ușa după ei. 

În fine,  feriți-vă de multi în general; cei buni sunt putini și nu aici,  aici se încearcă pana se nimerește, toate drumurile duc la dracu și sincer,  nu cred ca mergem noi după sistem,  cred ca vine el peste noi și nici n-am învățat sa salutam în rusește pana la ora actuala –  total nepregătiți.

Deci sa va fie frica de niște chestii,  dar sa nu va cacati pe voi.  Dacă nu e excesiva,  frica e salvatoare,  uneori te scapă și de moarte.  Ca tot ne era frica de ea pana acum. 

Author: drinkonlyvodka

deeply superficial

One thought on “Sa va fie frica de viata, ca de moarte n-aveți de ce

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s